De første piger på månen

Sammen med Kirsten Sonne Harild har jeg skrevet De første piger på Månen. Bogen foregår på Island, og handler om to piger på cirka 14-15 år, hvis forældre er blevet kærester og tvinger pigerne med på rideferie, så de kan lege familie. De forsøger begge to at sabotere ferien, men mødet med en bjørn og et rasende genfærd får forældrenes projekt til at blegne.

Kirsten og jeg fik den første spæde idé til historien på en rideferie i Island med vores døtre. Året efter tog vi derop igen og skrev den første del af bogen undervejs på turen. Det vil sige, at vi red den rute, pigerne rider i bogen, vi boede på samme hotel, vi har mødt de samme mennesker… og isbjørnen? Vi hørte, at der var sejlet to isbjørne til Island på isflager fra Grønland, og at en synsk mand havde forudsagt, at der ville komme en tredje isbjørn. Det er den tredje isbjørn, pigerne møder på turen. Sagaen vi bruger, fik vi genfortalt på vores første rejse, hvor vi red rundt om vulkanen Hekla.

Historien slutter åbent – og vi har overvejet at tage derop igen og skrive videre på den. Men indtil videre er det ikke blevet til noget.

de-foerste-piger-paa-maanen kirsten

http://kirstenharild.blogspot.dk/

 

 

 

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s